Notícies

DIJOUS, 30 DE NOVEMBRE

LA CONTRACTACIÓ ARTÍSTICA

Jornada relacionada amb la contractació artística. Com contractar els artistes professionals, els amateurs i les entitats sense ànim de lucre.

Jornada encarregada per l'Excm. Ajuntament de les Franqueses del Vallès i adreçada als membres d'entitats i comissions de festes del municipis.

DIJOUS, 23 DE NOVEMBRE

JORNADA SOBRE PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Jornada on explicarem què és la propietat intel·lectual, a qui protegeix, quins drets protegeix i on analitzarem les parts més importants a tenir en compte de les tarifes de la SGAE a l'hora d'organitzar un esdeveniment cultural.

Jornada encarregada per l'Excm. Ajuntament de les Franqueses del Vallès i adreçada als membres d'entitats i comissions de festes del municipis.

DIVENDRES, 11 D'ABRIL I DISSABTE 12 D'ABRIL

JORNADES A CASTELL-PLATJA D'ARO

FM Grup durà a terme les jornades organitzades per l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro i on parlarem diferents normatives relacionades amb la contractació d'artistes i organització de concerts com altes a la seguretat social, llei de propietat intel·lectual, llei d'espectacles públics i activitats recreatives, etc.

DIMARTS, 22 DE FEBRER

LA CONTRACTACIÓ ARTÍSTICA

Jornada relacionada amb la contractació artística adreçada al personal de l'Excm. Ajuntament de Vic

DIMARTS, 12 DE NOVEMBRE

En aquesta jornada, varem tractar tota la problemàtica de la contractació d'artistes vist des del punt de vista de la Inspecció de Treball i la prevenció de riscos laborals en la producció d'espctecles.

DIMARTS, 19 DE NOVEMBRE

Aquesta va ser l'única jornada sense un marcat caràcter legal i va desenvolupar-se al voltant de la gestió dels públics culturals i de com dirigir-nos a aquests.

DIMARTS, 26 DE NOVEMBRE

Degut, en part, als recents problemes en el si de l'SGAE, aquesta va ser una de les sessions més controvertides de les jornades, en la que vam aprofitar per parlar de tots els drets pels que vetlla la Llei de Propietat Intel·lectual.

DIMARTS, 3 DE DESEMBRE

Va ser una jornada intensa en la que vam tractar els principals aspectes del reglament i de la llei d'espectacles públics i activitats recreatives, la confecció de PAU/PEM i sobre les assegurances de caràcter obligatori i altres d'optatives.

Please reload

© 2012 by FM ESPECTACLES GIRONA, SLU

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now