1/4

​El millor assessorament legal i gratuït. Dormi tranquil. Li oferim el nostre servei gratuït d’assessorament legal que li estalvia qualsevol tipus de responsabilitat.

 
Una de les obligacions de qualsevol agència en contractació d’artistes i serveis destinats al món de l’espectacle és conèixer les diferents normatives aplicables al sector. No obstant això, cap altra agència li oferirà un assessorament tan acurat com el nostre que li estalvia diners, sancions i possibles responsabilitats civils i penals.


• Com contractar correctament un grup amateur o una entitat sense ànim de lucre per no ser sancionat en cas de requeriment de la Inspecció de Treball o per no haver de fer front quantioses indemnitzacions en cas d’accident?


• De qui és l’obligació de donar d’alta a la seguretat social dels artistes contractats?


• Com contractar correctament una cobla-orquestra per beneficiar-se de la corresponent exempció d’IVA de fins el 50%?


• Com declarar correctament els imports per estalviar-se fins a la meitat del que està pagant a l’SGAE en concepte de comunicació pública d’una obra protegida?


• En quin moment estic obligat a fer un Pla d’Autoprotecció i com economitzar-lo?


Totes aquestes preguntes tenen resposta gràcies al nostre servei gratuït d’assessorament fiscal, laboral, de la propietat intel·lectual i de la Llei i el reglament d’espectacles públics i activitats recreatives.

© 2012 by FM ESPECTACLES GIRONA, SLU

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now