1/4

Servei integral al món de l’espectacle. Li posem les coses fàcils. Un únic telèfon on trobar-ho tot.

 
El nostre servei cobreix totes les necessitats dels nostres clients tant pel que fa a la vessant artística com la logística. Ens encarreguem de la contractació tant dels artistes com de qualsevol infraestructura, equipament tècnic, personal auxiliar, etc.


L’agrupació de serveis, en un sol proveïdor, proporciona un preu millor, facilita l’organització del seu esdeveniment i la perfecte coordinació entre aquests.


• Infraestructures: carpes, escenaris, grades, taules i cadires, sanitaris, tanques de protecció i antipànic, mòduls per vestidors i magatzem...


• Equipaments tècnics: equips de so i llum, generadors d’electricitat, calefactors, extintors...


• Personal auxiliar: vigilants de seguretat, controladors d’accés, hostesses, personal de càrrega i descàrrega, assistència sanitària...


• Assegurances: responsabilitat civil, assegurances col·lectives d’accidents, suspensió d’espectacles...La transparència com a punt de partida. Evitem les sorpreses.

​ 

Cada servei i cada artista contractat és objecte d’un contracte independent entre l’organitzador i el proveïdor i, dins del preu, estan inclosos els nostres honoraris. D’aquesta manera, els nostres clients tenen el control més absolut sobre la partida de despeses i eviten sorpreses econòmiques d’última hora. No utilitzem contracte globals on es desconeix quin import s’està pagant per cada concepte.

© 2012 by FM ESPECTACLES GIRONA, SLU

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now